Bij Jezus kom je Thuis!

Lees hier meer over Stichting Naar House, het geloof in Jezus en over je muziekkeuze.

Jubileum en opening nieuw kantoor stichting Naar House

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL - Stichting Naar House bestaat 20 jaar en heeft onlangs een nieuw kantoor op de Vijf Boeken 12A in Nieuwerkerk aan den IJssel betrokken. Op D.V. zaterdag 24 mei zal het kantoor van Naar House officieel geopend worden door oprichter Gerard Grimbergen.

De openingsplechtigheid zal plaats vinden om 13:00 uur. Hierna worden er tot 16 uur verschillende workshops georganiseerd die in gaan op de activiteiten, de organisatie en mensen van Naar House.

Bezoekers kunnen daarnaast het kantoor en één van de vier bussen bezichtigen, er is een informatiestand aanwezig en er zijn vrijwilligers vanuit verschillende onderdelen van de organisatie die uitleg geven over hun werkzaamheden. Ook zal er kinderopvang aanwezig zijn.

De interkerkelijke stichting zet zich al twintig jaar in bij house-evenementen, in uitgaansgebieden en in winkelcentra om het evangelie van Jezus Christus te verkondigen. Hiernaast wil zij mensen waarschuwen voor de gevaren van (house)muziek en de (house)muziek scene door verspreiding van (video)materiaal, via internet en door het geven van presentaties.

Programma 24 mei
13:00 Welkomstwoord van de voorzitter John Sittrop
13:15 Opening door oprichter Gerard Grimbergen
14:00 Workshop Naar House algemeen
14:30 Workshop over muziekvoorlichting
15:00 Interactieve sessie met bestuur
15:45 Afsluiting met gebed

Voor opgave van workshops kunt u mailen naar marion@naarhouse.nl.