Wie is Jezus?

Is Hij de Zoon van God? Wat is de hemel? Wat heeft God voor mij in petto? Wat als ik niet geloof? Wat zegt God over ...? Vind antwoord op jouw vragen!
Lees meer ..

Video

Jouw vragen

Soms lijkt de Bijbel een onbegrijpelijk boek met moeilijke begrippen. Daarom willen we op een eenvoudige manier deze begrippen dichterbij je brengen, door de Bijbel zelf te laten spreken en wat uitleg daarbij te geven. Lees verder...

Wat is bekering?

Al duizenden jaren lang klinkt de boodschap over de gehele wereld dat mensen zich moeten bekeren. En elke dag zijn er honderden mensen die afstand doen van hun oude leven en een nieuw leven beginnen met God. Alleen in China komen al per dag 10.000 mensen tot geloof. Maar wat is bekering nu precies?
Bekering wil veel meer zeggen dan dat je afstand doet van je oude, zondige leven, het de rug toekeert en gaat leven zoals God dat van je vraagt. Het gaat veel dieper.
In de Bijbel wordt er veelvuldig over bekering gesproken. Niet alleen de Heer zelf riep in het Oude Testament mensen op zich te bekeren, maar ook Jezus gaf mensen de opdracht (in het Nieuwe Testament) zich te bekeren en... Lees verder...